Clinic Øst - Sybren Minkema
Tidspunkt
07.11.2021 kl. 00.00 - 07.11.2021 kl. 16.00
Sted
"Hestelykken" Grevinge - Sjælland
Beskrivelse
Kære Dansk Frieser Forbund Medlemere

 

Vi er super glade for ENDELIG at kunne invitere dig til Clinic med Sybren Minkema. Det bliver skønt at mødes igen, og vi håber arrangementet er noget for dig. Vi har prøvet at gøre det nemt - så prisen er alt inclusiv. 

DFF holder det hos Hestelykken Grevinge´s nye ejere  - som tilfældigvis også har friesere de bruger til SPORT. Det er et socialt arrangement for DFF´s medlemmer, hvor der foruden muligheden for at møde andre Frieser ryttere er mulighed for at forbedre ens nuværende niveau indenfor såvel dressur som kørsel.

Uanset dit eget niveau er du velkommen, underviseren møder dig der hvor du er, og giver dig input til at forbedre netop det der passer til dig.

Sybren og hans partner har selv både kørt og redet Friesere og andre racer i mere end 20 år på højt niveau. De deltager hert år i Hollandske natioale og KFPS konkurrencer hele sommeren, hvorfor det er her i vintersæsonen der er mulighed for at lokke dem til Danmark.

Du får "næsten de hele"  - 2 lektioner med Sybren eller hans partner. - en lørdag og en søndag, Boks med spån og wrap, forplejning i form af morgenmad og frokost lørdag & søndag, Mulighed for overnatning, medbring selv luftmadras mv - MEN....... til de første 8 har vi sengepladser i 2 mands værelser. En sengeplads pr. tilmelding.  Aftensmad lørdag aften - hvor vi alle hygger os sammen inden vi går til ro. 

 Spørgsmål - DFF Line Grundtvig - 25332533  - Bedst efter kl. 17. 

 

 

Dansk Frieser Forbund